Episode 3: Revenge of the Maud Sith

Idag verkar jag fakiskt bara vara en person, dock en rätt så trött och sliten person. Har återvänt till brottsplats samhällsvetarehuset eftersom jag fått för mig att återta mina avhoppade studier. Har dock fortfarande rätt rejäl jetlag så att klockan var väl kanske runt 1 på natten pierriansk tid när jag anlände till Hörsal C för intruduktionen för Samhällsvetenskap A. Kändes rätt så skumt ska jag väl ta å meddela. Känns både roligt men endå kan jag inte skaka av mig känslan att jag återigen "ger upp lite grann".

Som majoriteten av alla musiker så drömmer jag ju fortfarade om att jag ska bli världens största rockstjärna och att skaffa sig en utbildning och bli den där torrbollen på ett kontor med ett välbetalt jobb som hela livet kommer att ångra att han inte ansträngde sig liiiiite mer för att lyckas med den där drömmen han eller hon hade som ung. JA jag vet att man ju faktiskt kan göra båda men känner lite så endå. Så för att bota den känslan så for jag ner å försökte spela mina fingrar blodiga (eller ialla fall blåsiga) med mitt nya band ikväll. Botade lite av känslan kanske i alla fall.

Kanske kommer den där känslan oxå av att ju mera jag pluggar å äldre jag blir ju längre verkar jag glida från mina gamla socialist ideal. Eftersom jag ju tycker om att förstora saker i synnerhet mig själv så skulle jag kunna säga att jag är som en jediriddare.



"Strong is the force of political science in you young Jedi"

Jag har ju en fallenhet för det här med studier och skulle nog utan problem kunna bli ett riktigt jäkla bra kapitalistsvin ifall jag ville. En del av mig vill ju det med, ("mmmm pengar" *homer ljud*), speciellt nu när jag är helt urfattig efter usa resan men jag försöker ju desperat fortfarande vara socialist ibland för alla vet ju att de är mycket coolare att vara vänsterradial rockstjärna än högerradikal folkparks musiker. JA jag talar till dig Wille Crafoord!

Så att ta fler å fler kliv emot vad som troligen är mycket enklare väg till pengar och framgång att skaffa sig en PolMag och leva gott på skattepengar eller folk besparingar så är det ju mycket mer ärofyllt med svårare att jobba upp sig från grunden upp som rockmusiker. Hmm hoppas Maud Sith och  Queen (anders) Borg (ok Start Trek, men jag tyckte var kul endå) inte sätter för hårda klor i mig utan Yuda(s Priest) metal kraft är starkare.

FY fan va nördig å dålig humor jag har idag men det får ni leva med tyvär!. Hmm nu är det nog dax att avsluta det här inlägg innan jag spårar ur fullständigt igen och ta å käka middag (kl är strax efter 17 pierriansk tideräkning). Å nej jag tänker inte lägga upp bilder på min middag!!

//Drama out!


Kommentarer
Postat av: E

Är det därför du har en vegankommunistfärgad bloggsida och dessutom pluggar vid sveriges mest röda universitet?

2009-08-31 @ 23:36:18
Postat av: Drama

Ahh du fick mig där E, eller fick du....

2009-08-31 @ 23:45:14
URL: http://lostontheroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se