Episode 1: Det måste ju börja nånstans

Guten tag, halloj, hi eller helt enket joooO och välkommen till denna blogg.

En blogg jag helt ärligt inte riktig vet vad den ska handla om ännu. Det enda jag vet är att ifall jag börjar fota vad jag äter till lunch eller lägger upp bilder på mig själv med så kallade "dagens outfit" så vill jag så här i förhand be er ev framtida läsare att komma hem till mig, ta mig i handen och sätta mig ner och säga ett par väl valda ord till mig eller helt enkelt bara skjuta mig i huvudet.

För att göra det väldigt enkelt för er så att hitta mig så heter jag i alla fall Pierre och bor på Mariehemsvägen 37A i Umeå tillsammans med 3 inte fullt lika skumma filurer i vad enklast kan beskrivas som ett "grabbkollektiv". Även om vi själva länge försöka förneka att det just var ett grabbkollektiv så fort någon utomstående fick för sig att kalla det så. Vi var ju helt enkelt bara ett gäng hetrosexuella killpolare som bodde tillsammans i en stor halvsliten lägenhet i ett studentdrypande bostadsområde, vem som helst kan ju se skillnad på det och ett kollektiv.

Hmm men det är ju kanske endå rätt kul att skriva om sådana saker som dagens outfit och lunchmat.... NEJ nu får jag ta å focusera på att skriva nåt med lite kärna i den här bloggen i nästa inlägg!

Tycker slutrefrängen på denna låten kan få symbolisera vad jag ville ha sagt med det här inlägget igentligen.

Number One Gun - Starting Line

(tackar Ulrik för dagens musikaliska upptäckt)




//Drama out!

<a href="http://www.bloggtoppen.se/" title="Blogg listad på Bloggtoppen.se"><img border="0" src="http://www.bloggtoppen.se/tracker.php?do=in&amp;id=55119" alt="Blogg listad på Bloggtoppen.se" /></a>



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Blogg listad på Bloggtoppen.se